Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Για φαγητό σε FISH MARKET !!!

Διασχίζοντας την Via di Pietralata , διακρίνετε ένα πρώην ιχθυοπωλέιο μεταμορφωμένο σε casual εστιατόριο. 
Χαμηλοί φωτισμοί , απαλή μουσική και πολύ καλός κόσμος προδιαθέτουν για μία γευστικά ονειρική βραδιά ! 
Αφού καθίσετε στο τραπέζι σας μην περιμένετε τον σερβιτόρο να έρθει να πάρει παραγγελία. Το menu υπάρχει ήδη στο τραπέζι. Συμπληρώστε με το μολύβι τις απαραίτητες μερίδες και παραδώστε το στο ταμείο, όπου θα πληρώσετε επί τόπου. 
Η παραγγελία θα έρθει κατ’ ευθείαν στο τραπέζι σας πριν καν τελειώσετε το πρώτο ποτήρι κρασί….
Εάν θέλετε να φάτε ψάρι , θα ζήσετε μια μοναδική εμπειρία.. Πηγαίνετε στην βιτρίνα με τα ψάρια, επιλέξτε αυτά που θέλετε να φάτε! Θα σας τα ζυγίσουν επι τόπου (όπως σε κάθε ψαραγορά), θα πληρώσετε στο ταμείο και τότε θα το παραλάβει ο ψήστης.. και σε πολύ λίγα λεπτά θα είναι στο τραπέζι σας!! Ίσως το μοναδικό εστιατόριο που οι τιμές των ψαριών είναι αντίστοιχες με τιμές πίτσας!!! 
Ο σέφ του εστιατορίου δίνει ρεσιτάλ ψησίματος και γεύσεων.

Εάν θέλετε να πιείτε κρασί , νερό η οτιδήποτε άλλο, θα πρέπει να πάτε να το αγοράσετε μόνοι σας από το bar που βρίσκεται στο πάνω επίπεδο.

Το 97% των πελατών του εστιατορίου είναι Ιταλοί ! Ένα καθαρά ντόπιο εστιατόριο και όχι τουριστικό!

Το FISH MARKET είναι ένα self service εστιατόριο – ψαραγορά , που διαθέτει «μέτρ» στην είσοδο ο οποίος θα σας υποδείξει το τραπέζι που θα καθίσετε, όπως στα πιο ακριβά εστιατόρια!!!!! Ο λόγος ύπαρξης του «μέτρ» είναι ότι το FISH MARKET είναι τόσο γνωστό για την ποιότητα φαγητού και τις πολύ προσιτές τιμές, που οι ντόπιοι σπεύδουν να κάνουν κράτηση για τραπέζι τηλεφωνικός!!!

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στο FISH MARKET??
Ρίξτε μια ματιά στα ψάρια… είναι όλα φρέσκα και της ημέρας!

Το απίστευτο hamburger με τόνο, γαρίδες τηγανιτές , καλαμαράκια τηγανιτά και φυσικά.. πατάτες τηγανιτές! Συστήνουμε να τα συνοδεύετε με λευκό κρασί!!

Πώς θα πάτε εκεί??
Από το κέντρο μπορείτε να πάρετε την γραμμή 90 (διασχίζει την Via Nomentana) και να σταματήσετε στην στάση Baterria Nomentana! Από εκεί είναι περίπου 15min με τα πόδια.. Εάν δεν επιθυμείτε να περπατήσετε μεταβείτε με taxi.

Κόστος : 15,00€ – 20,00€ / άτομο

Fish Market 
Via di Pietralata 149, 00158 , Rome

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου