Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Για τους λάτρεις του βρώμικου... sandwich!! Part 1


Κάνοντας της πρώτες σας διερευνητικές βόλτες στο ιστορικό κέντρο θα παρατηρήσετε οτι η Ελληνική εφεύρεση πώλησης "βρώμικου" σάντουιτς απο τις υπαίθριες καντίνες δεν ευδοκιμεί..
Το αντίδοτο σας βρίσκεται στα κατα τόπους καταστήματα φαγητού ή bar , με την ένδειξη Panini.
Panini είναι η Ιταλική ορολογία του δικού μας σάντουιτς. Η ζύμη αντίστοιχη με την δική μας, με την διαφορά βέβαια οτι οι Ιταλοί το συκεκριμένο φαγητό το έχουν κάνει επιστήμη, και έχουν δημιουργήσει πληθώρα συνδιασμών γεύσεων!!!

Παρακάτω σας αναφέρουμε ένα απο τα καλύτερα καταστήματα πώλησης Panini της Ρώμης.

To 200 Gradi δημιουργήθηκε ώς ιδέα απο 3 φίλους (Christian Milone, Gianni Mancini and Mirko Napolitano) η οποία σύντομα πήρε σάρκα και οστά. Σήμερα θεωρείτε μια αξιόλογη προσπάθεια γα την εναλακτική παρασκεύη του ¨κλασικού” Ρωμαϊκού σάντουιτς.
Όλα τα υλικά παρασκεύης είναι φρέσκα. Το κατάστημα προσφέρει επίσης πληθώρα απο σάλτσες sauce , συμπεριλαμβανομένου της διάσημης “200° sauce”.
Ενδιαφέρον σημείο είναι οτι η ζύμη του ψωμιού παρασκεύαζεται αποκλειστικά για το συγκεκριμένο κατάστημα! Η συγκεκριμένη ζύμη παρασκεύαζεται στους 200° , εξού και τ' όνομα!

Τα σάντουιτσ που θα βρείτε εδώ είναι ένας συνδιασμός παραδοσιακού αλλα καί ευφάνταστου συνδιασμού γεύσεων ταυτόχρονα. Πάνω απο 60 διαφορετικούς τύπους σαντουιτς , το καθένα με ονομασία γωστών περιοχών της Ρώμης!

Εκτός απο τις τυποποιημένους συνδιασμούς γεύσεων , μπορείτε με βάση την δικιά σας φαντασία , και το δικό σας γούστο , να δημιουργήσετε οποιονδήποτε συνδιασμό επιθυμείτε!!
Με λίγα λόγια... το καλυτερο σαντουιτσάδικο της Ρωμης στην ζωνη του Βατικανου.
Πολυ καθαρο μερος με μεγαλη βιτρινα υλικων!
Απο τα σημεία που πρέπει αν επισκεφτείς! Πληθώρα γνωστών ηθοποιών έχουν κάνει “περατζάδα” δοκιμάζοντας το ξεχωριστό panini που προσφέρει το 200°.



Piazza Risorgimento, 3
00192 Roma (RM) Italia

T. 06.39754239
FAX 06.39754239
 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου