Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Είσαι πεζός στην Ρώμη?? Τα μάτια σου δεκατέσσερα!!


Είναι τρελοί αυτοί οι Ρωμαίοι!! Στην οδήγηση τουλάχιστον.. είναι!!
Τροχαία ατυχήματα με οχήματα και ορισμένες περιπτώσεις με πεζούς, διαδραματίζονται καθημερινά στους δρόμους του ιστορικού κέντρου!
Όποιος και να έχει επισκεφτεί την συγκεκριμένη πόλη , είναι αδύνατον να μην έχει παρατηρήσει την νευρικότητα και την ταχύτητα των Ρωμαίων οδηγών. Λίγο το πλακόστρωτο , λίγο ή ταχύτητα των οχημάτων σε συνδυασμό με την αφηρημάδα των πεζών πολιτών δεν είναι δύσκολο να συμβεί το κακό!!

Σήμερα μια 67 ετών χτυπήθηκε από το λεωφορείο της γραμμής 83 στην Via Tritone. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Santo Spirito όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση! Η Βρετανή τουρίστρια  διέσχιζε την διάβαση πεζών εκείνη την στιγμή. Ο οδηγός του λεωφορείου προσπάθησε να την αποφύγει με αποτέλεσμα το λεωφορείο να καβαλήσει το πεζοδρόμιο και να σταματήσεις πάνω σε αυτό!! Από εκείνη την στιγμή δημιουργήθηκαν σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στην περιοχή  και η αστυνομία προέβη σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Προς το παρόν διενεργείται προανακριτική εξέταση και μελετώνται προσεκτικά οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του ατυχήματος!

Γι’ αυτό λοιπόν… τα μάτια σας δεκατέσσερα!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου