Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη.. prewedding video σε μορφή ταινίας μικρού μήκους... απο Έλληνες !!!



Η βραβευμένη εταιρία κινηματογράφησης video γάμου Wedmoments (Κώστας & Δημήτρης Μανταλιάς) επιστρέφει  με μία πραγματική φιλόδοξη και μοναδική ιδέα.. Στην ουσία πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο project γάμου που θα συζητηθεί...
Η βασική διαφορά μεταξύ των περισσοτέρων video και αυτού εδώ είναι ότι το συγκεκριμένο είναι πραγματική ταινία μικρού μήκους, με σενάριο , ερμηνείες , διαλόγους και πλοκή.
Το συγκεκριμένο project εάν ολοκληρωθεί επιτυχημένα αναμένεται να φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης και δημιουργίας των prewedding & wedding video. 
Το συγκεκριμένο project δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2011 και αποτελεί ιδέα των wedmoments οι οποίοι έχουν την ευθύνη για το σενάριο και την σκηνοθεσία. Προς το παρόν έχουμε δει ελάχιστα, αλλά και μόνο από αυτά διακρίνεται κάτι ξεχωριστό.

Τα πρώτα γυρίσματα της ταινία γυρίστηκαν στην Ρώμη. Ναι.. καλά διαβάσατε… πρόκειται για μία πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, ιδίως για το ζευγάρι το οποίο είναι και οι πρωταγωνιστές.
Τον Σεπτέμβριο του 2011 είδαμε τα πρώτα δείγματα δουλειάς για το συγκεκριμένο project. Οι wedmoments έδωσαν το πρώτο teaser της ταινίας στο ευρύ κοινό και οι αντιδράσεις ήταν εκπληκτικές. Οι ποιότητα εικόνας και σκηνοθεσίας (χαρακτηριστικό των wedmoments) σε συνδυασμό με τις απαιτητικές σκηνές και το μαγευτικό σκηνικό της Ρώμης, αφήνουν άφωνους επαγγελματίες και επίδοξους μελλοντικούς πελάτες. Αξιοσημείωτο είναι το ενδιαφέρον που έδειξε η εταιρία SONY για το συγκεκριμένο project καθώς σκηνές από το “Errand Boy” επελέγησαν για την προώθηση συγκεκριμένου μοντέλου κάμερας που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία από τους wedmoments. Μπορείτε να δείτε το video καθώς και το teaser σε High Definition, στο επίσημο profil των wedmoments στο vimeo. Έντυπος και ηλεκτρονικός τύπος έκαναν δεκάδες αναφορές σχετικά με το μοναδικό αυτό project , ενώ τα hits του teaser στο blog των wedmoments και στο επαγγελματικό τους profile στο vimeo ήταν χιλιάδες.


Προς το παρόν οι wedmoments μας αποκαλύπτουν ότι είναι μια ιστορία αγάπης , προδοσίας , ληστείες με gadget υψηλής τεχνολογίας  και παρανοϊκούς χαρακτήρες. Ένα θρίλερ που για τα παιδιά χρήζει γονικής συναίνεσης για την παρακολούθησή του στο σύνολο της ταινίας.





Πληροφορίες σχετικά με τον γάμο και την δεξίωση δεν έδωσαν οι wedmoments , καθώς παραμένει επτασφράγιστο μυστικό το τέλος της συναρπαστικής ταινίας.
Μας βάζει σε σκέψεις βέβαια.... η ένδειξη ότι το τέλος και η προβολή της ταινίας θα γίνει κατά την διάρκεια της δεξίωσης του γάμου!!!.Θα συμμετέχουν και οι καλεσμένοι στην ταινία??? Ποιος ξέρει...???
Αναμένουμε αγωνιωδώς την ολοκλήρωση του project. 
Καλή επιτυχία wedmoments.

1 σχόλιο:

  1. ελπιζω να βαλει ελληνικους υποτιτλους
    γιατι εχω προβλημα ακοη
    σας ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή